يکشنبه 29 مهر 1397 - 11 صفر 1440

سومین کنگره المللی و شانزدهمین کنگره ملی اعصاب کودکان ایران

برگزار شد:

کنگره
سومین کنگره المللی و شانزدهمین کنگره ملی اعصاب کودکان ایران از تاریخ 24 -26 شهریور 1395 در شهر تبریز، دانشگاه علوم پزشکی تبریز،برگزار گردید.
این کنگره با همکاری صمیمانه دو سازمان انجمن ملی پزشکان اعصاب کودکان ایران و انجمن بین المللی پزشکان اعصاب  کودکان (  ICNA   ) و حمایتهای بیدریغ دانشگاه علوم پزشکی تبریز ، مرکز تحقیقات سلامت کودکان تبریز ، دفتر سلامت جمعیت و خانواده  و دفتر سلامت نوازادان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی  و دفتر یونیسف در ایران برگزار گردید.

دبیر علمی کنگره آقای دکتر محمد برزگر و دبیر اجرایی کنگره آقای دکتر سیف اله حیدرابادی

این کنگره بصورت منطقه ای و با حضور شرکت کنندگانی از کشورهای همسایه برگزار شد. زبان اصلی کنگره انگلیسی بوده ولی ترجمه همزمان فارسی در دسترس بود .

موضوع اصلی کنگره شناسایی و مداخله زود هنگام کودکان مبتلا به اختلالات تکاملی و آموزش والدین بعنوان رکنی از ارکان  اصلی تشخیص و مداخله  در این اختلالات خواهد بود .این کنگره هدف گذاری خود را بر تبادل اطلاعات علمی و عملیاتی ، عملکرد مبتنی بر شواهد و تاثیر گذاری بر سیاستهای کشوری  قرار داد .
جهت کسب اطلاعات بیشتر به آدرس :
مراجعه نمائید

دبیرخانه همایش : مرکز تحفقیقات سلامت کودکان